Αρχή / Νέα / Ανακοινώσεις / ΕΝΤΑΞΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ 600€

ΕΝΤΑΞΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ 600€

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκειμένου να ενταχθούν στα voucher εκπαίδευσης των 600 οδοντίατροι μέλη μας που είναι και μέλη εταιρειών οποιασδήποτε μορφής  και σήμερα δεν μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, παρακαλούμε να μας στείλετε έως την Τρίτη 21 Απριλίου 2020 και ώρα 12:00 στο email του Συλλόγου μας ([email protected]) τα παρακάτω στοιχεία σας : Επωνυμία εταιρείας, αριθμό μητρώου συλλόγου, όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, ατομικό ΑΦΜ (όχι εταιρικό),  διεύθυνση ιατρείου, email και κινητό τηλέφωνο.

Κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Εργασίας, όσοι συμπεριληφθούν σε αυτόν τον κατάλογο έως την Τρίτη 21.4 θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τα προγράμματα κατάρτισης.

Να σας ενημερώσουμε ότι  η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων παρατάθηκε έως 22 Απριλίου 2020 και ώρα 23:59 για όσους κάνουν μόνοι τους την αίτηση και έως 25 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00 για όσους εξουσιοδοτήσουν κάποιο ΚΕΚ να κάνει την αίτηση για λογαριασμό τους.

Με εκτίμηση

Από τη Γραμματεία ΟΣΠ

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Αναφορικά με τις βεβαιώσεις κίνησης των οδοντιάτρων διευκρινίζεται: Αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες Με νέο έντυπο …