Αρχή / Νέα / Ανακοινώσεις / “ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

“ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ” ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Με το σύνθημα «Κολυμπάμε για τη ζωή» ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν, για 2η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», σκυταλοδρομία κολύμβησης για την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Με στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός, το «Κολυμπάμε για τη ζωή», μια ιδέα του κ. Βασίλη Τοκάκη, συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, συνεχίζει και φέτος την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς που δημιούργησαν πέρυσι εκατοντάδες αθλητές και απλοί πολίτες.

Πρέσβειρες της εκδήλωσης είναι τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες θα λάβουν μέρος στη σκυταλοδρομία, κολυμπώντας για καλό σκοπό.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια, σύμφωνα με τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ηλεκτρονικά, στο site του Ο.Π.Α.Ν. www.opanpireas.gr έως και την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, πόσα μέτρα επιθυμείτε να κολυμπήσετε. Θα καταρτιστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις ώρες που θα κολυμπήσει ο καθένας, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε με όποιο ποσό επιθυμείτε, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΚΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΟΗΘΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή! Ήρθε η ώρα να ανοίξει η πλατφόρμα για …