Αρχή / Νέα / Ανακοινώσεις / ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΣΗΜΑ ΕΞΩΘΥΡΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΣΗΜΑ ΕΞΩΘΥΡΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν.4829, τον οποίο και σας επισυνάπτουμε στο παρόν email, θα πρέπει να αναρτηθεί έξω από το οδοντιατρείο σήμα, το οποίο θα αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στο οδοντιατρείο είναι εμβολιασμένοι. Σας το προωθούμε προκειμένου να το εκτυπώσετε.
Για το σήμα εξώθυρας πατήστε εδώ
Για τον νόμο 4829 πατήστε εδώ
Θέτουμε υπόψη σας ότι θα πρέπει σε περίπτωση που η ανάρτηση θα αφορά και υπαλλήλους, συνεργάτες , γραμματείς , βοηθούς  ή άλλα πρόσωπα που εργάζονται στο ιατρείο σας , να έχετε εξασφαλίσει προηγουμένως την έγγραφη άδειά τους ως προς τα προσωπικά δεδομένα και την ανακοίνωση/κοινοποίηση σε τρίτους πως είναι και εκείνοι εμβολιασμένοι .
Λόγω των συνεχών ανανεώσεων των υπουργικών αποφάσεων-εγκυκλίων, διάρκειας ολίγων ημερών που αφορούν τα μέτρα εναντίον του covid 19, αλλά και δυσκολιών στην ερμηνεία τους, αναμένουμε οδηγίες εφαρμογής τους από την Ε.Ο.Ο. και τους αρμόδιους φορείς, προς ενημέρωσή σας.

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ “Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα. Γνώσεις, Στάσεις και Συμπεριφορές Επαγγελματιών Υγείας: Οδοντίατροι”

Η σημασία της συμμετοχής των οδοντιάτρων στην έρευνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών …