Αρχή / Νέα / Ανακοινώσεις / Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης γνώσεων των οδοντιάτρων σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η αντιοστεολυτική αγωγή την οδοντιατρική θεραπεία των ασθενών.

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης γνώσεων των οδοντιάτρων σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η αντιοστεολυτική αγωγή την οδοντιατρική θεραπεία των ασθενών.

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης γνώσεων των οδοντιάτρων σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η αντιοστεολυτική αγωγή την οδοντιατρική θεραπεία των ασθενών τους.

Ο σκοπός αυτής της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας είναι να αξιολογηθεί το επίπεδο γνώσεων των Ελλήνων οδοντιάτρων σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει η αντιοστεολυτική αγωγή την οδοντιατρική θεραπεία των ασθενών τους και να διερευνηθεί η πιθανή συσχέτιση του επιπέδου γνώσεων με την ηλικία, τον τόπο εργασίας και την εξειδίκευση (γενικός οδοντίατρος ή εξειδικευμένος).

Για το λόγο παρακαλώ να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί αυστηρά στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα (5’) και χωρίς τη χρήση μηχανών αναζήτησης, καθώς σκοπός της εργασίας είναι να καταγράψει μια όσο πιο δυνατόν αντιπροσωπευτική εικόνα του επιπέδου γνώσεων ανά υποκατηγορίες οδοντιάτρων και ει δυνατόν να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα κυρίως εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Το ερωτηματολόγιο είναι αυστηρά ανώνυμο και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα email των συμμετεχόντων παρά μόνο για την αποφυγή τυχόν διπλών καταχωρήσεων κατά λάθος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Γιώργος Νταγιάντης
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ “Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα. Γνώσεις, Στάσεις και Συμπεριφορές Επαγγελματιών Υγείας: Οδοντίατροι”

Η σημασία της συμμετοχής των οδοντιάτρων στην έρευνα που διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών …