Αρχή / Νέα / Επιστημονικά Νέα / 7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

7o Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής & Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας (ΕΕΝΟ-ΟΕΦ)
23-25 Νοεμβρίου 2023, Αθήνα, Γεν. Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ»
Με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Τμήματος- Ειδικής Μονάδας ΑμεΑ και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝ «Ασκληπιείο Βούλας», υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, μοριοδοτούμενο από το ΙΕΘΕ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

 

Η Ελληνική Εταιρεία Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής και Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας (ΕΕΝΟ-ΟΕΦ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριό της που θα διοργανώσει σε συνεργασία με το Οδοντιατρικό Τμήμα-Ειδική Μονάδα ΑμεΑ και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΓΝ «Ασκληπιείο Βούλας», υπό την αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, με κεντρικό θέμα: «Η Οδοντιατρική Ειδικής Φροντίδας ως πεδίο διεπιστημονικής συνεργασίας»

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει κατευθυνόμενο και ελεύθερο πρόγραμμα.

Το κατευθυνόμενο πρόγραμμα θα έχει ως στόχο την πρακτική ανάπτυξη θεμάτων που έχουν σχέση με τη σύγχρονη άσκηση της Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας τόσο σε νοσοκομειακό περιβάλλον όσο και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και θα αναδεικνύει την αναγκαιότητα της συνεργασίας οδοντιάτρων και ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, νοσηλευτών και άλλων λειτουργών υγείας προκειμένου να επιτυγχάνεται σφαιρική και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Το ελεύθερο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αποτελέσει πάλι βήμα παρουσίασης και καταγραφής του έργου εκείνων που ασχολούνται με τη δημόσια και ιδιωτική οδοντιατρική φροντίδα ασθενών με αναπηρία, βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και ιδιαίτερα προβλήματα.

Η διαδραστική συμμετοχή των συνέδρων κατά τη διάρκεια όλου του προγράμματος, κατευθυνόμενου και ελεύθερου, αποτελούν διαχρονική μέριμνά μας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι για ανακοίνωση επιστημονικών εργασιών πρέπει να αποστείλουν περίληψη 200-250 λέξεις στο email [email protected] με θέμα «Εργασία για το 7ο Συνέδριο» σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περίληψης η 20/9/2023.

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι, Παρακαλούμε να συμπληρώσετε ερωτηματολόγιο διερεύνησης των εκπαιδευτικών αναγκών των επαγγελματιών υγείας σε βασικά …