Αρχή / ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ / ΚΟΥΦΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΦΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Κουφατζίδης Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Κουφατζίδης Κωνσταντίνος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με τον Γιώργο Ιωακειμίδη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, με καταγωγή από τα ηρωικά Ψαρά του Ν. Χίου. Κατοικώ στην Αθήνα, αρχικά στου Γουδή και εν συνέχεια στην Κυψέλη, τα τελευταία 12 χρόνια.
Είμαι πτυχιούχος των τμημάτων Ιατρικής και Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα έχω παρακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Την τρέχουσα περίοδο είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής Επιδημιολογίας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).
Εργάζομαι από το 2020 ως Ιατρός στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α), υπεύθυνος για την πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική μέριμνα των αστέγων συμπολιτών μας που φιλοξενούνται στις δομές του Κ.Υ.Α.Δ.Α. καθώς και στο Τμήμα Συντονισμού, Ετοιμότητας και Απόκρισης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Την περίοδο της πανδημίας προσέφερα τις υπηρεσίες μου ως εθελοντής στην κλινική COVID της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του “Γ.Ν.Ν.Θ.Α. Σωτηρία” ενώ μετέπειτα συμμετείχα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατά της COVID-19, πραγματοποιώντας, δωρεάν, εκατοντάδες κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε ηλικιωμένους πολίτες με αδυναμία μετακίνησης στα εμβολιαστικά κέντρα.
Είναι η πρώτη φορά που κατέρχομαι ως υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπήρξα διαχρονικά δραστήριος σε κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της καθημερινότητας μου, συμμετέχοντας ενεργά σε Συλλόγους Φοιτητών και Εργαζόμενων ενώ είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Συντάσσομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη γιατί πιστεύω ότι συνδυάζει τη γνώση με την εμπειρία, το έργο με το ήθος και την εντιμότητα. Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς της πατρίδας μας, καθώς εκλέγεται επί 7 συνεχόμενες θητείες Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, με τη συνεισφορά του να αναγνωρίζεται, όχι μόνο από τους πολίτες, αλλά και από τους συναδέλφους του Δημάρχους σε πανελλαδικό επίπεδο. Η Περιφερειακή Παράταξη «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» έρχεται για να φέρει ξανά στο προσκήνιο την αλληλεγγύη, τη διαφάνεια, τη δημόσια λογοδοσία και τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών πόρων.
Έχω δυνατή φωνή και ξέρω να διεκδικώ για τον τόπο μου. Ζητώ την ψήφο σου για να είμαι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο! Για να διεκδικήσουμε μαζί μια Αττική που αξίζει να ζούμε!

Σχετικά Admin

Κοίτα επίσης

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας με τον Δήμαρχο Καλλιθέας  Κάρναβο Δημήτριο και τον συνδυασμό ” Η …