Αρχή / Νέα / Ανακοινώσεις / ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ Aξιολόγηση των γνώσεων Ελλήνων οδοντιάτρων όσον αφορά στην κλινική εξέταση, διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με κροταφογναθικές διαταραχές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ Aξιολόγηση των γνώσεων Ελλήνων οδοντιάτρων όσον αφορά στην κλινική εξέταση, διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με κροταφογναθικές διαταραχές.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΟΝΟΜΑ:Κανελλοπούλου Αντωνία
ΘΕΣΗ: Επίκουρη Καθηγήτρια Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
ΤΙΤΛΟΣ: DDS, PhD
ΥΠΟΓΡΑΦΗ:Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών

Η μελέτη αυτή έχει σκοπό, την αξιολόγηση των γνώσεων Ελλήνων οδοντιάτρων όσον αφορά στην κλινική εξέταση, στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με κροταφογναθικές διαταραχές καθώς και σε ποια κατηγορία από αυτές επικεντρώνουν την προσοχή τους.
Επιμέρους στόχοι της μελέτης αυτής είναι:
1) Η διευκρίνηση των ελλείψεων που παρατηρούνται στον τομέα αυτό από τους επαγγελματίες οδοντιάτρους.
2) Οι εκπαιδευτικές ανάγκες συνεχιζόμενης επιμόρφωσης των οδοντιάτρων για το θέμα αυτό.
3) Ο προσδιορισμός των παραγόντων που επηρεάζουν την επικοινωνία των οδοντιάτρων και των ασθενών με κροταφογναθικές διαταραχές.
4) Η καταγραφή της εκτίμησης των oδοντιάτρων για την επίπτωση της διαδικασίας στο marketing και management του οδοντιατρείου.
5) η επισήμανση τυχόν διαφορών στις εκτιμήσεις μεταξύ επαγγελματιών εξειδικευμένων στην αντιμετώπιση ασθενών με κροταφογναθικες διαταραχές και γενικών οδοντιάτρων.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ [email protected] > …