Αρχή / Ημερολόγιο / Ημερίδες / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΠΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΠ ΣΤΙΣ 5-11-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΠΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΠ ΣΤΙΣ 5-11-2023

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ θα πραγματοποιήσει στις 5-11-2023 ημέρα Κυριακή νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο ΚΑΡΠΑ με ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.  Πιο αναλυτικά :

  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ
  • ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΜΑΠ) ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ
  • ΑΕΡΑΓΩΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ
  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ
  • ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, σκοπός μας είναι να επαναλαμβάνεται μια φορά το μήνα, γι’ αυτό παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο email του συλλόγου [email protected]  έως 20 Οκτωβρίου 2023. Ο τόπος διεξαγωγής θα είναι στο αμφιθέατρο και στις αίθουσες εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ ( Τέρμα οδού Υγείας και Μεσογείων- Στάση Μετρό Εθνική Άμυνα).

Το Σεμινάριο μοριοδοτείται από το ΙΕΘΕ και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΕΚΑΒ.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 20 ευρώ το οποίο θα εισπραχθεί από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και το σύνολο του ποσού θα δοθεί για αγορά εκπαιδευτικού υλικού του ΕΚΑΒ.

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ [email protected] > …