Αρχή / Σύλλογος / Επιτροπές / Δράσεις / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – 12.10.2023

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – 12.10.2023

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά και την ηλεκτρονική εφημερίδα ΓΑΡΔΙΚΙ FANS ανταποκρινόμενοι στις μεγάλες ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία και καθώς η αποστολή προϊόντων είναι ήδη τεράστια από όλη την Ελλάδα, θεωρήσαμε σκόπιμο να πραγματοποιήσουμε εθελοντική αιμοδοσία ώστε να καλυφθούν τυχόν αυξημένες απαιτήσεις στο σύστημα υγείας της περιοχής. Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16:00 – 19:00 στο ΤΖΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Πειραιώς. Παράλληλα μπορεί να δοθεί αίμα σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδος οποιαδήποτε ώρα και ημέρα για τον σκοπό αυτό αρκεί να δηλωθεί στην αίτηση ότι : « ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια δίνοντας αίμα και παράλληλα προωθώντας την δράση όπου εσείς κρίνεται σκόπιμο.
«ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΡΑΝΙΩΤΗΣ                            ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΣΤΗΣ/ΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ [email protected] > …