Αρχή / Νέα / 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στις 5 & 6 Ιουλίου 2024 στη Χίο

6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στις 5 & 6 Ιουλίου 2024 στη Χίο

Με πολλή μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ενημερώνουμε ότι το «Οδοντιατρικό ταξίδι στο νησί της μαστίχας», θα διεξαχθεί στις 5 και 6 Ιουλίου 2024 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου. Συν-ταξιδιώτες μας θα είναι οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι των νησιών του Αιγαίου (Λέσβου, Σάμου, Δωδεκανήσων και Κυκλάδων). Επιστημονικός Υπεύθυνος του Συνεδρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Ι.Ε.ΘΕ., Καθηγητής Αθανάσιος Ε. Αθανασίου και επίσημος προσκεκλημένος στην Τελετή Έναρξης θα είναι ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, αστροφυσικός Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής, γεγονός που αποτελεί τιμή για το Σύλλογό μας και την Οδοντιατρική κοινότητα στο σύνολό της.

Οι επιμέρους θεματικοί άξονες του κατευθυνόμενου προγράμματος καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της κλινικής οδοντιατρικής (δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο). Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, πρακτικά σεμινάρια και δύο συνεδρίες με ελεύθερες ή αναρτημένες ανακοινώσεις. Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων για το ελεύθερο πρόγραμμα του συνεδρίου λήγει στις 10 Ιουνίου 2024 (αποστολή περιλήψεων στο email: [email protected]). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το επιστημονικό πρόγραμμα καθώς και για όλες τις οργανωτικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.a-dc.gr) καθώς και την ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χίου (www.osxiou.gr).

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ πατήστε εδώ: https://www.a-dc.gr/index.php/el/registration

Ορμώμενοι από τον τίτλο του συνεδρίου, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε η απογευματινή συνεδρία του Σαββάτου 6/7 να διεξαχθεί στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. Πριν την έναρξη της συνεδρίας έχουν προγραμματιστεί δωρεάν ξεναγήσεις των συνέδρων και των συνοδών μελών στο χώρο του μουσείου που αποτελεί κόσμημα για το νησί μας και ιδιαίτερα για τα Μαστιχοχώρια μας. Μετά το πέρας, θα ακολουθήσει δεξίωση στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στις 5 & 6 Ιουλίου στη Χίο, πιστεύοντας ότι η πλούσια ιστορία μας, οι φυσικές ομορφιές του τόπου μας και οι κρυστάλλινες παραλίες του νησιού μας, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που κάνουν τη μυροβόλο Χίο μοναδικό και ξεχωριστό προορισμό!!!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Σχετικά secretary

Κοίτα επίσης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ